call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan vinner Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hem > Nyheter > Innehåll

Industriella aluminium sulfat används?

Industriella aluminium Sulfate är en vit Ortorombiska kristallpulver, men för en lång tid, blir det gul fall, sedan om det är gult kan fortfarande använda den? Följande är svaret på den.

Första, skälen för gul

Järn järn utsätts för luft och dess vattenlösning är mer benägna att gulna. Detta beror på exponeringen av grön Alun i luften vittring, järnsulfat i järn för de reduktiva, med luften kontakt med luften enkelt syre eller andra oxiderande ämnen oxideras till järn (III) sulfat. Dess molekylformel, från den ursprungliga bivalent strykjärn ändrar trevärt järn. Färgen ändras också från ursprungliga blå / grön till gul eller brun. Särskilt i fuktiga och fuktiga, den oxidation som kommer att påskynda, mer sannolikt för att producera gulnande fenomen. Med ökat graden av oxidation, långsamt bildar ett block, som en sten som en sten.

Den oxiderade industriell aluminium Sulfate brukade vattna växten producerar inte negativa effekter, men dess verkan är betydligt mindre än före försämringen. Eftersom växten absorberas av järnhaltiga jonerna, och vid denna tid de flesta järnhaltiga jonerna oxideras till trevärt järn joner, upp inte lätt av växter. Men om den används för avloppsvatten behandling avfärgning eller koagulering ändamål, sedan den ferric och järnklorid järnet dess koagulering effekt är inte mycket skillnad, Återställ avfärgning effekten av järnklorid järn inte har.

Sekund, så att metoden gul

Förbättra försegla förpackningar, minska sin kontakt med luften och placera en torr plats. Den flytande produkten rekommenderas med nuvarande användning, eller i lösningen i naglar, järn, järnpulver. Också inte sätta alkaliska kemikalier med alkaliska gödningsmedel, kemiska oxidanter och industriell aluminium Sulfate placeras tillsammans eller koagulering förberedelse, det är svag syra, reagerar med basiska kemikalier leda till dess förlust av effekt.


Kontakta oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan vinner Chemicals Co., Ltd.