call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan vinner Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-post: shuangying44858@163.com
Produktkategori
News
Hem > Nyheter > Innehåll

Marknadsanalys av industriell aluminium Sulfate industri

Marknadsanalys av industriell aluminium Sulfate industri

Kinas industriella aluminium Sulfate marknaden har varit i motsvarande obalansen mellan utbud och efterfrågan, har varit att upprätthålla överutbud, är situationen på marknaden inte optimistisk. Analys av orsaker som är främst följande:

1, Kinas industriella aluminium Sulfate industrin är fortfarande inte tillräckligt mogna. Oavsett om det är produktionsteknik, utrustningsnivån eller omfattningen av produktion, produktkvalitet, jämfört med utländska avancerade företag har fortfarande ett stort gap. Tillsammans med en massa företag inom planering och design är inte tankeväckande i fall av blinda investeringar, lätt att orsaka Totalnivån för industriell aluminium Sulfate produkter minskas.

2, en enda produkt, ny produkt utveckling kapacitet är svag, marknaden har varit i ett tillstånd av överdriven färgmättnad. Nu Kinas industriella aluminium Sulfate produktionföretag, endast ett litet antal företag kan producera några serier av produkter och specialprodukter, de flesta företag fortfarande bara kan producera en enda industriell aluminium Sulfate-produkter. Och de flesta av de inhemska produkterna, innehållet i aktiv aluminiumoxid är låg, produktion av överlägsna produkter för få företag, tillsammans med effekterna av resurser, produkt orenheter för mycket, dess mängd struktur är svårt att tillgodose behovet av inhemska och utländska marknader, särskilt hög aluminiumoxid och komedi och produkter.

3, den produktion skalan är liten, dålig ekonomisk effektivitet. I Kina mer än 190 företag i produktionen av industriella aluminium Sulfate, å ena sidan kan du se många tillverkare av råvaror självförsörjning, erfarenhet är rika, marknadens stabilitet och bra effektivitet. Däremot finns det fler tillverkare på grund av dåliga marknadsförhållanden, på blinda produktionen och försäljningen, vilket resulterar i ojämn marknaden konkurrenskraft.

Under senare år har marknaden för industriell aluminium Sulfate, eftersom produktionstillväxten är för fort, applicering utveckling eftersläpning, vilket resulterar i den totala marknaden så länge efterfrågan och obalansen. För att förbättra denna situation, skall de befintliga produktionföretag utföra industriella reformer, utveckling bör fokus på innovation, enligt de faktiska marknadsvillkoren för produktion, kan inte blint expandera marknaden bördan, medan andra små företag bör inte fortsätta att blint sattes i produktion.

Analys av Kinas industriella aluminium Sulfate industrin marknaden i senaste åren har fenomenet med överutbud förblir marknaden trycket, vill förbättra denna situation, vi måste genomföra industriella reform.


Kontakta oss
Address:Xiajiazhuang Town, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan vinner Chemicals Co., Ltd.